Változásnapló (2014. 07. 28.)

A magyarítás bővült. (változások: agent_to_agent_abilities, message_event_strings, missions ~100%)

Köszönet Peter83000-nek a missions részért!
Illetve Alardenoth-nak egy hiba jelzésért!

Változásnapló (2014. 07. 28.)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Sziasztok, először is szeretném megköszönni a munkátokat, nagyon hálásak vagyunk érte. 🙂 és azt szeretném kérdezni, hogy a legújabb (14) pach-hez mikor optimalizáljátok hozzá a magyarosítást? Előre is köszönöm szépen 🙂
  Sziasztok

  1. Igyekszem a hétvége előtt, de nem ígérhetek semmit… Pláne, hogy új fordítást is szeretnék belerakni, csak még lektorálni kellene…

 2. Sziasztok!

  A legújabb verzió jól működik, ugyanakkor a településneveket nem jeleníti meg, üres a helyük (Jelenleg CiG-gel játszok). Ez igaz a kör eleji építési jelentésnél és a küldtéseknél is. (pl: foglald el az X települést.)
  Orvosolható a probléma?

  1. Valószínűleg az azóta kijött új patch miatt lehet, amihez hamarosan hozzáigazítjuk a magyarítást. Így remélhetőleg megoldódik a probléma.

 3. Sziasztok feltelepítettem a Rome2 játékot de pár nappal azután hogy feltettétek a magyarítást így most a v1.14.1Build 13180.569980* vann fen azt szeretném kérdezni hogy ehez körülbelül mikor tesztek fel magyarítást,mert addig hanyagolom a játékot. A választ előre is köszönöm.

 4. Üdv

  mennyire kéne a játéknak magyarosítva lenni mert elvétve látok pár mondatot vagy szavakat magyarul ennek így kéne lennie?

 5. Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy magyarítások lesznek e még vagy már nem megy az oldal?

 6. Sziasztok. Mikorra várható a magyarítás frissítése? Az új patch óta nem igazán működik a fordítás.

 7. Ave! Szeretném kérdezni hogy számíthatunk még a magyarításra ebben az évben vagy megvárjátok az ISTEN OSTORÁT???

 8. Ma fog felkerülni egy frissítés. Még most nézem át a nagyobb lektorálásra váro anyagokat, hogy mi kerülhet esetleg be közülük, de nagyon valószínű, hogy csak egy aktuális verzióhoz igazítás lesz a mai frissítés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.